Vakuumlyft

    Vacuum Conveying    Vacuum Generator    Vacuum Wands   

Vakuumlyftar        Vakuumlyft

    America     Asia Pacific     Europe         SVERIGE    
PIAB PIAB AB - www.piab.com
- Sjoflygvagen 35, 18304 Täby, Sverige

Josef Karbassi, email , Tel. +46 8 630 2598

PIAB strive to offer the vacuum solutions that address our customers' requirements and exceed their needs and expectations. We do this by sharing our knowledge and experience to our customers, and by offering the vacuum solutions that best fits the customer's specific situation. This contributes to increased productivity, improved safety and reduced energy consumption.
Produkter:   Vakuumexpertis och industrikompetens

PIABs banbrytande arbete inom vakuumteknologi grundas på våra investeringar i forskning och utveckling samt erfarenheter från samarbete med ett brett spektrum av tillverkande industrier i hela världen. Genom att kombinera vår expertis med vår förståelse för många olika industriella situationer kan vi förse våra kunder med de bästa vakuumlösningarna som finns att uppbringa på marknaden.

PIAB erbjuder vakuumprodukter och lösningar, likväl som applikationsinriktade konsulttjänster för alla typer av industriföretag. Vi förbättrar produktionen och materialhanteringsprocesserna. Det stora antalet nöjda kunder runt om i världen är beviset på varaktigheten och styrkan hos PIABs koncept.

Med PIABs Modular Automation Tooling, PMAT, ges möjlighet att konstruera och bygga flexibla och justerbara vakuumgripdon eller vakuumfixturer som med minimal designtid uppfyller dina önskemål.

PMAT-systemet är justerbart men samtidigt stadigt. PMAT kan användas för att konstruera robotgripdon, ergonomiska verktyg och fixturer för användning i alla typer av automationsutrustningar.

PMAT består av anslutningsdelar för svetsade ramar eller aluminiumprofiler och svivelarmar. Anslutningsdelarna ger ett antal valmöjligheter av ”funktionella anslutningar” s.k. funktionselement. Några av dessa inkluderar en ejektor (VGS™3040) som bygger på den senast COAX®-teknologin. Ejektorenheten ger vakuum men också en frisläppfunktion. Ejektorn kan dessutom förses med en vakuumbackventil (Vacuum Check Valve) och energisparenhet (Vacustat).


Pritec Vaculyft Pritec Vaculyft AB - www.pritec.se
- Fjärås industriväg 9, 439 74 Fjärås, Sverige

email, Tel. +46 300-543543


Pritec Vaculyft AB är företaget som specialiserat sig på tillverkning av vakuumlyftar och materialhanteringsutrustning. Vi specialanpassar lyftutrustning och kringutrustning enligt kundernas krav och önskemål. Vi tillgodoser kraven på ergonomi, ekonomi och användarvänlighet.
Produkter:   Pritec Vaculyfts läggningsmaskin

Lyfthjälpmedel för de låga vikterna, Lyftutrustning för Automotivindustrin, Kundanpassade hjälpmedel.
Vi tillhandahåller också Svängkranar, Traverser, Lyftbord, Fixturer, Avlastningsbord, Frammatningsutrustning, Specialarbetsstationer, Lyftverktyg till robotar, telfrar mm.


TAWI Vakuumlyftar TAWI AB - www.tawi.se
- Box 102 05, 434 23 Kungsbacka, Sverige

email: info@tawi.com, Tel. +46 (0)300 -185 00

TAWI har arbetat för industrin i över 80 år. Vi utvecklar kompletta lösningar för lättare lyft. Våra produkter räddar inte bara ryggar, knän och axlar utan effektiviserar också hanteringen och sparar därför stora pengar åt våra kunder över hela världen.
Alla TAWIs produkter utvecklas och tillverkas i Kungsbacka i Sverige och exporteras till hela världen, bland annat genom våra dotterbolag i Storbritannien, USA, Nederländerna och Tyskland. Genom vårt kontaktnät har vi samlat på oss en bred kunskapsbank som vi använder i vår dagliga verksamhet. Vi känner till våra kunders behov och utvecklar och producerar produkter som löser deras problem. Snabbt, enkelt och säkert.
TAWI är stolta över att vara branschens mest kompletta leverantör av lösningar för lätta lyft med produkter som är enkla att integrera i befintliga system.
Produkter:   vakuumlyft, kartonglyft, säcklyft

VacuMyggan är en manuell vakuumlyft, tillverkad av TAWI, som hanterar alla typer av laster
VacuMyggan originalet bland vakuumlyftar, lyfter, sänker, flyttar och vänder laster med vakuum.
Modeller finns för t ex skivlyft, säcklyft, kartonglyft . Manövreringen är extremt smidig och snabb. Samtliga funktioner styrs med vakuum. Rationell och ekonomisk materialhantering uppnås genom att lyfta/sänka, transportera, tilta och frigöra last med ett och samma reglage. Med en unik idé som grund har VacuMyggan utvecklats till ett mångsidigt system för enklare, säkrare och effektivare lyft.

Skivlyft, Kartonglyft, Säcklyft, Rullyft, TV-lyft, Burklyft, Backlyft, Gummibalslyft, Renrumslyft


Tepro Unigripper Tepro Machine and Pac System AB - www.tepro.nu
- Vinkelvägen 10, 68534 Totrsby, Sverige

email, Tel.
Produkter:   Unigripper, Layergripper, Bottlegripper, Standard Module System, Tillbehör
    Keywords     www.vacuum-guide.com