Danmark   Vakuumpumper i Danmark Site Map www.vacuum-guide.com

Topleverandører bij Postcode:   1000-2999 : Copenhagen, Frederiksberg and vicinity 3000-3699 : Northern Zealand 4000-4999 : Central, Southern and Western Zealand 6000-9999 : Jutland


Aage Christensen A/S -
- Herstedøstervej 9, 2600 Glostrup, Danmark

email, Tel.
Produkter: Vakuum-Ejektorer

Körting fremstiller ejektorer, ejektor-vakuumanlæg og dampopvarmere til procesteknisk industri samt ejektorer til beluftning af vand/spildevand.

Dampejektorer & vakuumanlæg:   Dampejektorer fremstilles til vakuumanlæg og inddampningsanlæg, og ejektorer fremstilles til dampkomprimering til genvinding/energioptimering af damp.

Væskedrevne ejektorer:   Væskedrevne ejektorer anvendes inden for et bredt spektrum i industrien, f.eks. til frembringelse af vakuum til en given proces, transport eller dosering af væsker og faststoffer samt til beluftning/begasning af vand og spildevand.


LOWENER Vacuumservice - www.loewener.dk
- Smedeland 2, 2600 Glostrup, Danmark

email, Tel.
Lars Nissen-Petersen, Markedschef
Peter Specht, Salgsingeniør

V. Løwener A/S er en handels- og distributionsvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenører, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark og på nærmarkederne.
I dag er V. Løwener A/S en virksomhed i vækst, en stabil og troværdig leverandør og samarbejdspartner med et bredt udvalg af kapital- og forbrugsvarer inden for områderne:
- Procesteknik, - Maskinteknik, - Entreprenørmateriel, - Service, herunder bl.a. male-, lim- og lakeringsudstyr, olie-/smøreudstyr, procesudstyr, pumper og vakuum-anlæg, punktudsugning, svejse-, skære- og robotteknik, måle- og maskinteknik samt entreprenørmaskiner.
Firmaet har i alt ca. 90 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Glostrup, servicecenteret i Hadsten og lokalt placerede konsulenter.
Produkter:  

- Lamelvakuumpumper er meget udbredte og man skelner mellem oliesmurte og tørtløbende pumper. Den oliesmurte er robust og modstandsdygtig over for fugt og giver samtidig det bedste vakuum, men forudsætter regelmæssig service. Denne pumpetype anvendes f.eks. til mekanisk håndtering, vakuumpakning og formning, tørring, filtrering, afgasning af olie og destillering.
- Tørtløbende vakuumpumper sikrer at mediet ikke bliver forurenet. Denne type pumpe er dyrere i indkøb, men til gengæld er omkostningerne til drift og vedligeholdelse lavere end for en oliesmurt pumpe, da pumpen kræver færre serviceeftersyn og man undgår udgifter til olie. Tørtløbende vakuumpumper er især egnet til sterile processer som skal foregå i renrum, kemiske processer, frysetørring, til forskning og til centrale vakuumanlæg m.m.
- Vandrings-vakuumpumper: Denne vakuumpumpe er fuldt modstandsdygtig overfor fugtighed og findes i mange forskellige materialeudførelser. Pumpen kan også bruge andet end vand som driftsvæske. Slutvakuum er 33 mbar og med få mekaniske bevægelig dele er udgifterne til service og vedligeholdelse meget lave. Vi markedsfører et stort udvalg af pumper fra firmaet Travaini fra 3100 m3 med og uden motor, samt lukkede systemer hvor driftsmidlet genanvendes. Disse pumper tåler anvendelse i applikationer, hvor der forekommer store mængder kondenserbare dampe og kondensat.
- Kapselblæsere anvendes til at flytte store mængder luft. Vores program indenfor blæsere omfatter enheder der kan flytte luftmængder fra 30 til 11000 m3 i timen. Blæserne kan evakuere luft ned til 550 mbar og producere tryk op til 1200 mbar afhængig af pumpens størrelse. Blæsere anvendes især i vandværker og kraftvarmeværker.
Leverandører: adixen, MIL'S, Pompetravaini, Tuthill Pneumatics Group


Pfeiffer Vacuum Scandinavia Ab -
- Herstedvang 7A, 2620 Albertslund, Denmark

Lars Scholte Ziani, email, Tel.
Produkter:  

Olierotations pumper,
Turbomolekylær pumper,
Læksøgere


ROBUSCHI DANMARK ROBUSCHI DANMARK -
- Fuglebækvej 3 A, 2770 Kastrup, Danmark

email, Tel.

Siden 1. September 1998 har Robuschi Danmark været et 100 % aktieselskab af Robuschi SpA. Parma, Italien.
Produkter: Væskeringsvakuumpumper & Vakuumblæsere

RMV væskeringsvakuumpumper (Vakuumtryk op til 33 mbarA, Indsugningskapacitet på op til 3000 m3/h).
RB-AV Vakuumblæsere : Disse blæsere anvendes fortrinsvis til processer i høj/medium vakuum; dvs. indenfor trykområdet fra 50 til 10-3 mbar.


PUMPEGRUPPEN A/S - Lundtoftegårdsvej 95, 2800 Kgs, Lyngby, Danmark

email, Tel.

Leverandør af pumper til kemi- og procesindustrien
Produkter: Væskerings-vakuumpumper

Til pumpning af gasser og damp m.m., Kapacitet: Op til 1700 m3/h - Arb.område: 33 til 1013 mbar


WENZEL VAKUUMTEKNIK WENZEL VAKUUMTEKNIK APS - www.
- Nybrovej 193, 2800 Kgl. Lyngby, Danmark

Erik Wenzel, email, Tel.

Wenzel Vakuumteknik ApS er officiel ILMVAC repræsentant i DK, vi servicer alle fabrikater af vakuumpumper. Vi har en af Danmarks ubetinget bedste service og support funktioner.
Produkter: vakuumteknik, vakuum fittings, instrumenter og læksøgning

Vi er en seriøs og kompetent samarbejdspartner, med stor erfaring indenfor vakuumteknik. Vi udfører special vakuum konstruktioner, vakuum fittings designes og fremstilles på bestilling, vi er lagerførende med stort udvalg af fittings til vakuum formål.


IRON Pump A/S - www.ironpump.com
- Generatorvej 10, 2860 Søborg, Danmark

email, Tel.
Produkter: Ellehammer Ejektorer

Ejektorer til bl.a. fiske- og specialfartøjer samt andre skibstyper i den maritime industri.

Ejektorer til ballast stripping
Ejektorerne benyttes i mange systemer til rensning af ballast vand.
IMO regulativer kræver at alle skibe skal desinficere deres ballastvand om bord, før det losses over bord. Det stiller store krav til eksisterende systemer om bord og retro-fit af anlæggene kan betyde nye ejektorer.


Hoff Vakuumteknik - www.
- Ordrupvej 114, 2920 Charlottenlund, Danmark

email, Tel.

Hoff Vakuumteknik er en handels og konsulentvirksomhed, der primært beskæftiger sig med rådgivning og salg af komponenter indenfor vakuumhåndtering og robot tilbehør.
Vores kunder er landets førende maskinbyggere og virksomheder indenfor medicinal, fødevare og møbelindustrien.​
Produkter: Vakuumteknik, Sugetæpper, Vakuumtransport

Tool Changers & Swivler, Manuelle koblinger, Gribere og drejecylindre, End of arm tooling, Rundborde

 

 

top